Liverpool voitti Lutonin keskiviikkona kotikentällään 4-1 Valioliigassa. Viaplay näytti ottelun.

Kotiyleisön kauhuksi vieraileva sarjanousija meni johtoon 12. minuutilla. Liverpoolin maalivahti Caoimhin Kelleher onnistui pysäyttämään Hannibal Mejbrin vedon vain osittain; halvalla tullut irtopallo meni Chiedozie Ogbenelle, joka hoiti homman takatolpalta loppuun.

Tauolle mentäessä Liverpoolille oli kirjattu jo 12 maalintekoyritystä, mutta kotijoukkue lähti koppiin tappioasemassa.

Vajaan tunnin kohdalla Liverpool osui kahdesti lyhyen ajan sisällä. Ensin Virgil van Dijk puski pallon kulmapotkusta sisään ja hetkeä myöhemmin Cody Gakpo toisti saman tempun pelitilanteesta. Kummankin osuman syötti Alexis Mac Allister.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Liverpool osui jälleen. Luis Díaz eteni vauhdilla rangaistusalueelle ja täräytti pallon etukulmasta sisään.

Ottelu veteli jo viimeisiään, kun Liverpool maalasi vielä kerran. Luton menetti pallon syvällä puoliskollaan ja onnistui pysäyttämään vastaiskun hetkellisesti, mutta irtopallo tuli Harvey Elliottille, joka kiskaisi tarkan kudin verkkoon.

Liverpool jatkaa sarjakärjessä ja on voiton myötä neljä pistettä edellä Manchester Cityä, joka on pelannut ottelun vähemmän. Luton taas jatkaa 18:na, tasapisteissä Evertonin kanssa, joka on putoamisviivan yläpuolella.

OptaJoe

@OptaJoe
10 - In Mo Salah (19), Diogo Jota (14), Darwin Núñez (13), Cody Gakpo (11), and Luis Díaz (10), Liverpool are the first club in Europe's big-five leagues to have five players reach 10+ goals in all competitions this season. Fearsome.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!