West Ham on kiinnostunut hankkimaan Bournemouthin hyökkääjän Dominic Solanken ensi kesänä, kertoo Telegraph.

Solanke, 26, on usean Valioliiga-seuran tarkkailussa tehtailtuaan tämän kauden sarjapeleissä jo 14 osumaa. Hän on kirjoitushetkellä Valioliigan maalipörssissä kolmantena ja sarjan paras englantilainen maalintekijä.

Hammersin manageri David Moyes on peluuttanut tällä kaudella laituri Jarrod Bowenia piikissä, kun Michail Antonio on kärsinyt polvivammasta. Toinen vaihtoehto kärkeen olisi Danny Ings, mutta hän on saanut koko kaudella vain 618 minuuttia vastuuta, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Bournemouth on hyvässä neuvotteluasemassa, sillä Solanke solmi muutama kuukausi takaperin jatkosopimuksen, joka ulottuu kesään 2027 saakka.

Englannin A-maajoukkueessakin esiintynyt Solanke siirtyi Bournemouthiin viisi vuotta sitten Liverpoolista. Hän oli nuorempana suuren huippulupauksen maineessa Chelsean akatemiassa, mutta hänen uransa ei lähtenyt lentoon vielä Stamford Bridgellä tai Anfieldilla.

Solankella kesti myös Bournemouthissa jonkin aikaa päästä vauhtiin, mutta hän jatkoi seuran kanssa sarjaporrasta alemmas ja tykitti kahdella kaudella Mestaruussarjassa yhteensä yli 40 maalia. Valioliigaan palattuaan Solanke on jatkanut isossa roolissa, ja hän pelaa parhaillaan tehokkainta kauttaan pääsarjatasolla.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!