Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag on syyttänyt Nottingham Forestia siitä, että joukkue otti keskikenttäpelaaja Bruno Fernandesin ”kohteeksi” keskiviikon ottelussa.

United eteni keskiviikkona FA Cupin puolivälieriin kaatamalla Forestin vieraissa 1-0 Casemiron osumalla.

Manchesterilaisten kapteenina toimiva Fernandes, 28, oli monen järeän haaston kohteena, ja pelin lopussa Forestin toppari Felipe myös tarttui häntä kurkusta.

– Te näitte, kuinka Forest oli ottanut hänet kohteeksi. Häntä rikottiin monta kertaa, ja he olivat todella tiukasti hänen ihollaan, kun hän sai pallon, kommentoi ten Hag BBC:n mukaan.

Pelin jälkeen Fernandesin nähtiin kävelevän ontuen. Ottelun alla hänelle oli naureskeltu sosiaalisessa mediassa viime viikonlopun tapahtumien takia. Fulham oli jakanut TikTok-tilillään klipin, jossa portugalilaistähti jäi maahan makaamaan tuskaisena, mutta nousi nopeasti ylös, kun hänellä oli mahdollisuus saada vetopaikka.

Ten Hagin mukaan Fernandesia kritisoidaan epäreilusti loukkaantumisten liioittelusta.

– Olen nähnyt, että häntä kritisoidaan sosiaalisessa mediassa. Se on säälittävää. Hänellä oli vakava loukkaantuminen, mutta hän jatkoi pelaamista lauantaina ja taisteli, jotta pystyisi pelaamaan myös tänään.

– Hänellä on erittäin korkea kipukynnys. Viime kaudella hän teki jotain vastaavaa Spursia vastaan ja muistaakseni välierässä (Brightonia vastaan). Se osoittaa hänen johtajuutensa.

Forestin päävalmentaja Nuno Espírito Santo kiisti, että hänen joukkueensa olisi antanut Fernandesille ”erikoiskohtelua”. Portugalilaistaituria rikottiin virallisesti vain kerran vapaapotkun arvoisesti.

– En tiedä, mitä Erik näki. Fernandes on todella hyvä pelaaja, häntä on hallittava. Me teimme sen reilusti.

Manchester United kohtaa FA Cupin puolivälierissä Liverpoolin.

Samuel Luckhurst

@samuelluckhurst
Fernandes limping as he left the ground. Was a doubt with a knock but played the full game. Would still expect him to start Sunday. Still never missed a game for #mufc through injury.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!