Xabi Alonso on Liverpoolin ykkösvaihtoehto uudeksi päävalmentajakseen.

Liverpool etsii uutta päävalmentajaa, sillä Jürgen Klopp jättää pestin kesällä. Saksalaismedian mukaan Liverpool on jo lähettänyt Alonsolle sopimustarjouksen.

Sky Deutschlandin saamien tietojen mukaan Alonson Leverkusen-sopimuksessa on kesällä 2025 voimaan astuva ulosostopykälä. Kyseinen pykälä ei ole vielä voimassa kuluvan kauden jälkeen, mutta Skyn mukaan Leverkusen vaatii Alonsosta noin 15-25 miljoonan euron korvausta.

Skyn mukaan Leverkusen on edelleen vakuuttunut siitä, että Alonso jää seuraan ensi kaudeksi. Alonson sopimus Leverkusenin kanssa päättyy kesällä 2026.

Alonson Leverkusen pelaa sensaatiomaista kautta. Leverkusen johtaa Bundesliigaa kahdeksan pisteen erolla Bayern Müncheniin. Lisäksi Leverkusen on Saksan cupin välierissä ja Eurooppa-liigan neljännesvälierissä.

LUE MYÖS