Bayern München oli tammikuussa Kieran Trippierin kintereillä.

Bayern etsi uutta laitapuolustajaa ja teki virallisen tarjouksen Newcastlelle. Newcastle ei kuitenkaan halunnut luopua luottopelaajastaan varsinkaan kesken kauden ja hylkäsi saamansa tarjouksen.

Trippier kertoi Bayernin kiinnostuksesta Mark Carruthersin haastattelussa. Trippier, 33, ei osannut odottaa herättävänsä Bayernin kiinnostusta.

– Totta puhuen se oli hullu tilanne. Olin New Yorkissa ja herään aamuviideltä puheluun, jossa minulle kerrottiin siitä, miten Bayern haluaa hankkia minut. Ajattelin sen olevan outoa… En koskaan ajatellut, että 33-vuotiaana herättäisin Bayernin kiinnostuksen, joten se oli minulle suurempi shokki kuin muille.

– Sitten soitin valmentajalleni ja hän tietää, miten sitoutunut olen Newcastleen. En missään vaiheessa yrittänyt pakottaa siirtoa. Olen Newcastlen pelaaja ja seuran omistajat tietävät, miten sitoutunut olen.

Harry Kane pelasi vuosien ajan Trippierin kanssa Tottenhamissa. Kaksikko on pelannut myös pitkään yhdessä Englannin A-maajoukkueessa. Kane kyseli Trippieriltä, onko laitapuolustaja siirtymässä Bayerniin.

– Puhuin jatkuvasti Kanen kanssa. Tietenkin hän lähetti minulle useita viestejä. Hän ei painostanut minua, vaan tiedusteli, pitikö huhut paikkansa. Minulle on ylpeydenaihe, että Bayernin kaltainen seura halusi hankkia minut.

LUE MYÖS