Liverpoolin entinen keskikenttäpelaaja Jordan Henderson myöntää, että hän teki virheen siirtyessään Saudi-Arabiaan.

Henderson, 33, edusti Liverpoolia 12 vuotta toimien viimeisinä kausinaan joukkueen kapteenina, kunnes hän jätti seuran viime kesänä.

Englannin maajoukkuepelaaja suuntasi ensin Saudi-Arabian Al-Ettifaqiin, mutta hän purki sopimuksensa Lähi-idässä jo puolen vuoden jälkeen ja siirtyi Hollantiin Ajaxin riveihin.

Henderson sanoi aiemmin, että oli ”oikea päätös” lähteä Liverpoolista, mutta Paroolin haastattelussa hän myönsi, että Saudi-Arabia oli ”virhe”.

– Saudi-Arabian liiga kehittyy, mutta se ei sovi minulle. Tein virheen, kun menin sinne. Olen onnellinen täällä Ajaxin projektissa, kommentoi Henderson Daily Mailin mukaan.

– Kun katson taaksepäin, se oli suuri päätös, ja tunsin, että se oli oikea minulle.

– Elämässä voi halutessaan kutsua jotain katumukseksi tai virheiksi, mutta ne ovat virheitä vain, jos et opi niistä, ja minä opin paljon Saudi-Arabiassa.

– Minulla ei ole pahaa sanottavaa kenestäkään. Minulla on siellä ystäviä, joiden kanssa tulen puhumaan aina, ja siitä aiheutui positiivisia asioita. Loppujen lopuksi se ei mennyt niin kuin me molemmat halusimme, mutta se päättyi hyvin.

Henderson sai Liverpoolista lähdettyään runsaasti kritiikkiä, koska hänet tunnettiin aiemmin seksuaalivähemmistöjen näkyvänä tukijana, mutta sitten hän siirtyi Saudi-Arabiaan, jossa homoseksuaalisuus on lailla kielletty.

Monet myös kyseenalaistivat, miten Hendersonin näytöt heikkotasoiseksi luonnehditussa Saudi-Arabian liigassa oikeuttavat hänen paikkansa Englannin paidassa. Maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate on luottanut Hendersoniin pitkään, ja Liverpoolin ex-kippari on mukana myös tämän kuun maaotteluissa Brasiliaa ja Belgiaa vastaan.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!