Liverpoolin Luis Díaz on herättänyt PSG:n kiinnostuksen.

Foot Mercaton saamien tietojen mukaan PSG on jo ottanut yhteyttä Díazin edustajiin ja samalla tiedustellut Liverpoolin mielipidettä. Liverpool ilmoitti, ettei Díaz ole myynnissä. 

Liverpool ei halua luopua Díazista tänä kesänä, mutta joukkueen seura- ja valmennusjohto on menossa uuteen uskoon. Vielä ei ole tiedossa, kuka on ensi kaudella Liverpoolin päävalmentaja.

Foot Mercaton mukaan Díaz, 27, on PSG:n kesän siirtoikkunan ykköstavoite. PSG:n seurajohtoon kuuluva Antero Henrique on hyvissä väleissä Díazin agentin Raúl Pais Da Costan kanssa. Kaksikko työskenteli yhdessä vuosien ajan.

PSG:n seurajohto on muuttamassa lähestymistapaansa joukkueen rakentamisessa. Pariisilaisjätti luottaa tulevaisuudessa enemmän yhtenäiseen joukkueeseen kuin yksittäisiin tähtiin. Seurajohto kokee puolustusvelvoitteensa täyttävän Díazin sopivan loistavasti ensi kauden PSG:hen.

Díazin nykyinen sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kesällä 2027. Liverpool maksoi laitahyökkääjästä Portolle 47 miljoonaa euroa tammikuussa 2022.

Díaz on viimeistellyt tällä kaudella 11 maalia Liverpoolin paidassa. Díaz kuuluu Kolumbian A-maajoukkueen ehdottomiin tähtipelaajiin.

Santi Aouna

@Santi_J_FM
🚨🔴🇨🇴 #PL |

1️⃣ Luis Díaz est la priorité du Qatar pour renforcer l'attaque parisienne.

🗣️ Contact déjà établi avec son agent

🙅🏾‍♂️ Position officielle Liverpool : pas a vendre

🫂 Antero Henrique et l'agent du joueur, Raul Costa, sont extrêmement proches. Ce dernier a déjà…

LUE MYÖS