João Cancelo pelaa kuluvan kauden Manchester Citystä lainalla Barcelonassa.

Laitapuolustaja pelaa hyvää kautta Barcelonassa. Lainassa ei ole mukana osto-optiota, eikä Barcelonalla ole varaa maksaa Manchester Cityn vaatimaa siirtosummaa. 

Cancelo haluaisi kuitenkin siirtyä pysyvästi Barcelonaan, ja pelaajan agentti Jorge Mendes yrittää suostutella Manchester Cityä pudottamaan vaadittua siirtosummaa.

Cancelo pelasi viime kauden jälkimmäisen puoliskon lainalla Bayern Münchenissä. Monet yllättyivät, kun Cancelo lähti kesken kauden Manchester Citystä.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola jätti Cancelon penkille muutamassa sarjaottelussa MM-tauon jälkeen, ja vain hetkeä myöhemmin laitapuolustaja vaihtoi maisemaa. Cancelo oli ollut syyskaudella selvä avauskokoonpanon pelaaja Manchester Cityssä.

Portugalilaislehti A Bola haastatteli Canceloa, joka kertoi mielipiteensä siitä, mitä Manchester Cityssä tapahtui. Cancelo kumosi huhut siitä, että hän olisi ollut huono joukkuetoveri muille pelaajille Manchester Cityssä.

– Mielestäni Manchester City oli hieman kiittämätön minua kohtaan. Olin siellä todella tärkeä pelaaja. Olin aina sitoutunut seuran ja kannattajien kanssa, sekä annoin aina kaikkeni. Minusta on levitelty valheita. En ole koskaan ollut huono joukkuetoveri tai ylimielinen ja sitä voi kysyä Nathan Akélta ja Rico Lewisiltä, Cancelo viittasi oman pelipaikkansa muihin pelaajiin.

– Muistan, kun jouduin perheeni kanssa ryöstön uhriksi ja seuraavana päivänä pelasin Arsenalia vastaan Lontoossa. Tuollaisia asioita ei unohda. Jätin perheeni yksin kotiin peloissaan. Guardiolalla on paljon enemmän sananvaltaa puhuessaan asioista kuin minulla.

LUE MYÖS