Chelsean teinilupaus Kendry Paez osallistui viime viikolla muiden Ecuadorin maajoukkuepelaajien illanviettoon newyorkilaisella strippiklubilla, vaikka hän on vasta 16-vuotias.

Ecuadorin maajoukkue on reagoinut ankarasti tapaukseen, josta kiertää nyt useita videoita sosiaalisessa mediassa.

Daily Mailin ja Daily Mirrorin mukaan videot näyttävät teini-ikäisen Paezin juhlivan ja heittelevän seteleitä strippareille muiden maajoukkuepelaajien kanssa.

Ecuador oli sitä ennen voittanut Guatemalan ystävyysottelussa perjantaina. Videot ovat aiheuttaneet parranpärinää, sillä Yhdysvalloissa laki kieltää alle 21-vuotiaiden läsnäolon kyseisillä yökerhoilla.

Myös Chelsean ecuadorilaisen keskikenttäpelaajan Moises Caicedon, 22, kerrotaan olleen paikalla.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

💥 BlueCo Xtra

@Bluecoxtra
#Breaking: Leaked video shows that various Ecuador National team players were out partying in NYC before their 2-0 loss to Italy on Sunday..

The videos circulating also show Kendry Paez (16-year-old) attending an adult nightclub with his fellow teammates.

#Players involved are:…

LUE MYÖS: Chelsean ex-pomo kohun keskellä – Guardian: vastaanottananut salaisia maksuja venäläisoligarkki Roman Abramovichilta

Ecuadorin jalkapalloliitto (FEF) on vahvistanut, että pelaajat päästettiin vapaalle sen voitettua Guetamalan. FEF on kuitenkin tuominnut yökerholta julkaistun kuvamateriaalin ja varoittanut pelaajia pelikiellosta, jos he eivät paranna käytöstään.

– Ottaen huomioon julkisuuteen tulleet tosiseikat FEF tiedottaa seuraavasti: Virallisella valtuuskunnalla oli vapaa-aikaa perjantaina 22. maaliskuuta kello 14.00-20.30, ja aikataulua noudatettiin täysin.

– Levitetyt kuvat tapahtumista ovat kuitenkin vastoin niitä arvoja ja periaatteita, joita puolustamme ja edistämme toimielimenä, ja niitä analysoidaan tulevien maajoukkuekutsujen suhteen. Toistamme sitoumuksemme ecuadorilaista jalkapalloa kohtaan.

Ecuador pelasi New Yorkissa Italiaa vastaan sunnuntaina, mutta hävisi ottelun 0–2-lukemin. Paez, joka jatkaa kehittymistään Independiente del Vallessa kunnes hän täyttää 18 vuotta ja siirtyy Chelseaan vuonna 2025, pelasi puoli tuntia penkiltä. Caicedo uurasti täydet minuutit joukkueen keskikentällä.

LUE MYÖS: Englannin pelipaidoista katoaa oleellinen asia kesken illan ottelun – tästä on kyse