Chelsean manageri Mauricio Pochettino sanoo, että hänen joukkueensa pitäisi olla tilastojen perusteella neljäntenä Valioliigassa.

Pochettinon ryhmä on sarjassa 11. sijalla, 17 pistettä perässä neljäntenä majailevaa Aston Villaa.

BBC:n mukaan Chelsea on neljäntenä odotetun maalieron osalta ottelua kohden, mutta ”lähes kaikilla muilla mittareilla” lontoolaiset sijoittuivat vertailussa huonommin kuin neljännelle sijalle.

Chelsea jää vertailussa neljännen taakse muun muassa maaleissa, laukauksissa, laukauksissa maalia kohti, pallonhallinnassa, syötöissä, kosketuksissa, vastustajan rangaistusalueella otetuissa kosketuksissa, maaliodottamassa puolesta ja vastaan sekä isoissa maalipaikoissa.

– Tiedämme todella hyvin, mitä teemme. Siksi minä nauran. En ota sitä henkilökohtaisesti, kun kannattajat sanovat niin (kritisoivat), kommentoi Pochettino.

Chelsea on uusien omistajiensa alaisuudessa käyttänyt järisyttäviä summia pelaajahankintoihin, mutta satsaukset eivät ole vielä tuottaneet tulosta. Näillä näkymin Chelsea uhkaa jäädä toista kautta peräkkäin ulos europeleistä, ellei se voita FA Cupia, jonka välierässä se kohtaa Manchester Cityn.

– Aion tukea omistajia, jotka investoivat ja jotka saapuivat seuraan erittäin vaikeassa tilanteessa. Aikomus on erittäin hyvä. Omistajat yrittävät kehittää erilaista projektia kuin ennen. Kannattajien on ymmärrettävä, että kyseessä on uusi projekti, jossa on erilaisia ideoita, jatkoi Pochettino.

– Jos tarkastellaan kaikkea dataa, meidän pitäisi olla taulukossa neljännellä sijalla, mutta eri syistä emme ole siellä.

– Se, mitä data kertoo, on se, että olemme hyvällä tiellä. Millä osa-alueella meidän on parannettava? Ne ovat asioita, jotka tulevat ajan kanssa. Meidän täytyy kilpailla paremmin, pieniä yksityiskohtia. Sitä saa vain kokemuksen myötä, kun pelaa yhdessä.

Ben Jacobs

@JacobsBen
🗣️ Mauricio Pochettino says data shows #CFC should be fourth. "We know really well what we're doing. That's why I laugh. I don't take [criticism] personally. If you look at all the data, we should be in fourth position in the table. But for different reasons, we're not there...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!