Lucas Bergvall siirtyy kesällä Allsvenskan-seura Djurgårdenista Tottenhamiin. 

Tottenham maksaa keskikenttäpelaajasta noin kymmenen miljoonaa euroa Djurgårdenille. Tottenham kamppaili Barcelonan kanssa Bergvallin hankinnasta ja veti lopulta pidemmän korren.

Helmikuussa täysi-ikäistynyt Bergvall esiintyi edukseen Allsvenskanin avauskierroksella ja iski maalin IFK Göteborgin verkkoon.

Tottenhamia edustava Dejan Kulusevski on innoissaan saadessaan viimein ruotsalaisen joukkuetoverin. 

Kulusevski suostutteli Bergvallia siirtymään Tottenhamiin. Göteborgs-Posten haastatteli Kulusevskia, joka kertoi mielipiteensä Bergvallin Tottenham-siirrosta.

– Tuen Bergvallia kentän ulkopuolella, jos hän tarvitsee sitä. Olen pelannut Tottenhamissa muutaman vuoden ajan ja tiedän, miten ulkomainen jalkapallo toimii. Puhumme loistavasta pelaajasta ja siitä tulee hauskaa, kun pääsen pelaamaan hänen kanssaan. Olen valmis tukemaan häntä. Se auttaa, kun hänellä on joku, joka on käynyt samat asiat läpi aiemmin. Pelaajat joutuvat käymään sellaisia hetkiä läpi, kun he eivät pääse pelaamaan pitkään aikaan. 

– Bergvallille on hyvä juttu, että hänellä on joku, joka oikeasti huolehtii hänestä. Et koskaan tiedä, miten isosta hypystä on mentaalisesti kyse. Minulla ei ole koskaan aiemmin ollut ruotsalaista joukkuetoveria, joten on ilo olla avuksi ja päästä pelaamaan hänen kanssaan.

LUE MYÖS