Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoo, että torstain 0-3-tappio Atalantalle oli ”todella huono peli” hänen joukkueeltaan.

Punapaidat sortuivat harvinaisen heikkoon esitykseen Anfieldilla, kun Atalanta haki vakuuttavan voiton Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa.

Liverpool lähti ottelupariin ennakkosuosikkina, mutta ensi viikolla sillä on iso vuori kiivettävänään toisessa osassa Italiassa.

Kloppin joukkue oli viimeksi hävinnyt kotikentällään helmikuussa 2023, kun Real Madrid haki Mestarien liigassa 5-2-voiton.

– Ei mitään positiivista sanottavaa pelistä. He (Atalanta) ansaitsivat 100-prosenttisesti voiton. Se oli todella huono peli. En pitänyt taktisesta kurinalaisuudestamme. Olimme ihan hajallaan, ei vastaprässiä. Tiedän, että pojat voivat pelata parempaa jalkapalloa, mutta ei tänään, sanoi Klopp Sky Sportsin mukaan.

– Tämä vain oli todella huono peli, voi luoja. Aloitimme todella hyvin, mutta emme jatkaneet. Me hukkasimme hieman pelin juonen. Olimme kaikkialla ja emme missään. Keskikenttä oli hajallaan. En tunnistanut meitä, se oli todella outoa.

– Ansaitsimme tappion ja meidän täytyy tuntea se nyt. Pojilla on tämä ilta aikaa tuntea huonoa omaatuntoa. Onnittelut Atalantalle, todella hyvin tehty.

Kloppilta kysyttiin, mistä Liverpoolin kehno esitys johtui.

– Atalanta aiheuttaa monille joukkueille ongelmia sillä, miten he puolustavat.

– En muista tilannetta, jossa he olisivat pelanneet meitä paremmin, mutta he voittivat pallon ja menivät siitä eteenpäin. Tarvitaan paljon taktista kurinalaisuutta, jotta voi tehdä sen, mitä he tekivät. He vetivät miespuolustusta koko kentällä. Miespuolustaminen on epämiellyttävää, kun et ole parhaimmillasi.

– Jos olet paremmassa pelivireessä kuin me olimme tänään, voit aiheuttaa valtavia ongelmia. Me kärsimme siitä, miten he puolustivat.

Viaplay näyttää Eurooppa-liigan ottelut.

LUE MYÖS!