Andoni Iraola on valittu Valioliigan maaliskuun parhaaksi valmentajaksi.

Bournemouth pelasi maaliskuussa neljä valioliigaottelua, joista tuloksena oli kolme voittoa ja yksi tasapeli.

Bournemouthin ja Lutonin välinen sarjaottelu nousi suoranaiseksi spektaakkeliksi, sillä Luton johti ottelua tauolla 0-3, mutta Bournemouth nousi toisella jaksolla upeaan 4-3 -voittoon.

Iraolan miehistö lähti kauteen putoajakandidaattina, mutta Bournemouth on pelannut ennakko-odotuksiin nähden hienon kauden. Bournemouth on parhaillaan 12. sijalla Valioliigassa. Putoamisviivaan on matkaa jo 16 pistettä.

Bournemouthin valmentaja on edellisen kerran valittu Valioliigan kuukauden valmentajaksi syksyllä 2018. Tuolloin Eddie Howe valittiin sarjan kuukauden valmentajaksi.

Bournemouthin kausi jatkuu lauantaina, kun se isännöi Manchester Unitedia Valioliigassa.