Valioliigan mestaruudesta taisteleva Liverpool koki sunnuntaina valtavan pettymyksen hävittyään kotikentällään Crystal Palacelle 0-1.

Tappion myötä Liverpool jatkaa kolmantena Valioliigassa. Manchester City johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Liverpooliin ja Arsenaliin. Arsenal pelaa kierroksen oman ottelunsa myöhemmin sunnuntaina ja sillä on mahdollisuus palata sarjan kärkipaikalle.

Ottelun ainoa maali syntyi jo vartin pelin jälkeen. Crystal Palacen Tyrick Mitchell syötti pallon boksissa vapaaksi jääneelle Eberechi Ezelle, ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja laukoi pelivälineen varmasti maaliin. Osuma oli Ezelle sarjakauden seitsemäs.

Vain hetkeä myöhemmin Crystal Palacella oli mahdollisuus tuplata johtonsa, mutta Liverpoolin Andy Robertson siivosi pallon pois maaliviivalta.

Liverpool on ajautunut viime aikoina tulokselliseen kriisiin. Se jäi viime viikonloppuna Manchester Unitedin kanssa tasapeliin ja hävisi aiemmin tällä viikolla Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa Atalantalle rumasti 0-3. Otteluparin jälkimmäinen osa pelataan ensi viikon torstaina Be

Alkuillan toisessa sarjaottelussa Fulham voitti West Hamin 2-0. Andreas Pereira vastasi Fulhamin maaleista.

LUE MYÖS