Arsenal kohtaa Bayern Münchenin keskiviikkoiltana Mestarien liigan puolivälierien jälkimmäisessä osassa. Lontoossa pelattu avausosa päättyi 2-2-tasapeliin.

Arsenal hävisi viime viikonloppuna kotikentällään Aston Villalle 0-2. 

Arsenalilla oli mahdollisuus nousta yksinään Valioliigan kärkipaikalle, mutta jätti sen käyttämättä. Manchester City johtaa Valioliigaa kahden pisteen erolla Arsenaliin ja Liverpooliin.

Keskiviikkoiltana haaste on valtava. Bayern on kotikentällään hyvin vaikea vastustaja. Rio Ferdinand otti kantaa Arsenalin saumoihin Vibe with Five -podcastissaan.

– Mielestäni Bayernilla on etulyöntiasema. He pelaavat kotonaan ja heillä on todella paljon kokemusta europeleistä. Arsenal voi voittaa, mutta mielestäni Bayernilla on etulyöntiasema. Voitko kuvitella Harry Kanen pudottavan Arsenalin Mestarien liigasta, Ferdinand päivitteli.

Ferdinandin mukaan Arsenal putoaisi pohjalle, jos Saksan reissulta tuloksena on tappio.

– Arsenal pelaa kauden suurimman ottelunsa keskiviikkona. Jos he häviävät sen ottelun, ei tämä joukkue ole koskaan ollut yhtä heikossa asemassa Artetan alaisuudessa. Siinä vaiheessa voisimme puhua synkästä viikosta. He olisivat menettäneet kontrollin Valioliigassa ja pudonneet Mestarien liigasta. Olisin huolissani Arsenalista.

LUE MYÖS