Liverpool ei onnistunut kääntämään ensimmäisen osaottelun 0–3-tappiota voitokseen Eurooppa-liigan puolivälierissä Atalantaa vastaan, vaikka kaatoikin italialaisjoukkueen vieraissa 1–0-lukemin torstai-iltana.

Atalanta jatkaa Eurooppa-liigan välieriin yhteismaalein 3–1.

Liverpool FC

@LFC
We exit the #UEL.

Liverpool sai ottelulle juuri sellaisen alun, mitä toivoikin. Trent Alexander-Arnoldin keskitys osui puolustajaa käteen rangaistusalueen sisällä ja pallo vietiin oikeutetusti pilkulle. Mohamed Salah piti pintansa ja upotti rangaistuspotkun varmasti oikeaan alakulmaan seitsemännellä minuutilla.

Takaa-ajo oli alkanut, mutta seuraava maali ei suinkaan syntynyt kädenkäänteessä. Salah pääsi vielä avausjaksolla läpiajoon, johon Atalantan maalivahti riensi kauas vastaan. Egyptiläisen ovela nosto meni kuitenkin pahasti pieleen ja laukaus selvästi ohi maalin.

Atalanta osoitti myös vaarallisuutensa ennen puoliaikavihellystä, kun Teun Koopmeiners latasi pallon maaliin. Samaan aikaan linjatuomarin lippu nousi kuitenkin pystyyn paitsion merkiksi.

Toisella puoliajalla ottelu eteni hyvin tasaisesti. Maalipaikkoja nähtiin kentän kummassakin päässä. Jürgen Klopp pyrki elävöittämään takaa-ajoa tuomalla tuoreita jalkoja kehiin vaihtaessaan muun muassa Diogo Jotan Salahin tilalle ja Darwin Nunezin Luis Diaziin.

Liverpoolin hyökkäyspelaaminen ei kuitenkaan saanut tuulta alleen. Atalanta piti vierasjoukkueen poissa selkeiltä maalintekopaikoilta ja taisteli tiensä ansiokkaasti välieriin pitäessään kiinni 3–1-johdostaan yhteismaaleissa.