Arsenal voitti lauantaina Wolverhamptonin vieraskentällä 2-0 Valioliigassa.

Ottelun avausosuma syntyi aivan ensimmäisen puoliajan lopussa. Gabriel Jesus suojasi palloa taidokkaasti ja jätti sen Leandro Trossardille, joka laukoi Tykkimiehet johtoon.

Toista maalia odoteltiin aina 95. minuutille saakka. Declan Rice ja Kai Havertz pelasivat paikan Martin Ødegaardille, jonka kääntö maalille epäonnistui. Pallo tuli kuitenkin takaisin norjalaiskipparille, joka laittoi pelivälineen itse sisään pienestä kulmasta.

Arsenal nousee tuloksen myötä ainakin toistaiseksi Valioliigan piikkipaikalle. Se on pisteen edellä Manchester Cityä, joka on pelannut ottelun vähemmän. City pelasi lauantaina FA Cupin välierässä, joten sillä ei ole tänä viikonloppuna lainkaan sarjaottelua.

Liverpool voi nousta Arsenalin kanssa tasapisteisiin, jos se voittaa Fulhamin sunnuntaina vieraissa. Wolverhampton taas jatkaa tappion myötä 11. sijalla.

LUE MYÖS!