Erik ten Hag ei ole saanut valita suosikkikokoonpanoaan yli vuoteen Manchester Unitedin avaukseen. United-luotsi selitteli tämän kauden ongelmia ennen sunnuntain FA Cupin välierää Coventry Cityä vastaan.

Ten Hag voi edelleen päättää Unitedin kauden pokaaliin. Voitto Coventrysta veisi loppuotteluun paikallisvastustaja Manchester Cityä haastamaan.

Ten Hag ei itse välitä hollantilaiseen kohdistuvaan kritiikkiin. Seitsemäntenä sarjataulukossa oleva Man United on vaarassa päättää kautensa seurahistoriansa huonoimpaan sijoitukseen Valioliiga-aikana.

– En kiinnitä siihen huomiota, onko minuun kohdistuva arvostelu oikeutettua. Tiedän mitä olemme täällä tekemässä. Olen täällä tuomassa pokaaleja ja rakentamassa myös seuralle taloudellista arvoa. Siihen prosessiin kuuluu takaiskuja, ten Hag kommentoi lehdistölle.

– Minä en välitä siitä, mitä minusta on puhuttu ulkopuolella. Minua haittaa eniten se, etten ole pystynyt 18 kuukauteen valitsemaan suosikkikokoonpanoani, koska he ovat olleet loukkaantuneita. Ainoa kerta kun pystyin tekemään sen oli kotiottelu Manchester Cityä vastaan viime kaudella.

– Se on totuus. Muilla se totuus voi olla erilainen, mutta en voi tuhlata energiaani siihen.

Man United kohtaa Coventryn FA Cupin välierässä sunnuntaina kello 18:30 alkavassa ottelussa. Kamppailu pelataan Wembleyllä.

LUE MYÖS!