Jurrien Timber iski häikäisevän maalin kahdeksan minuuttia paluunsa jälkeen Arsenalin kokoonpanoon. Hollantilaispuolustaja nähtiin Tykkimiesten reservijoukkueessa toivuttuaan pitkästä loukkaantumisesta.

Timber, 22, sai vakavan polvivamman Arsenalin avauskierroksen ottelussa Nottingham Forestia vastaan. Ajaxista viime kesänä 38,5 miljoonalla punnalla siirtynyt Hollannin maajoukkuepelaaja oli 254 päivää sivussa kokoonpanosta.

Timber esiintyi pitkän odotuksen jälkeen maanantai-iltana Arsenalin U21-joukkueessa reserviottelussa Blackburnin U21-ryhmää vastaan. Hollantilainen naulasi todellisen kaunokaisen upotettuaan kierteisen laukauksen boksin reunalta oikeaan ylänurkkaan.

Arsenal Academy

@ArsenalAcademy
An absolute beauty from Timber 🔥

📺 Tune in LIVE on Arsenal.com

#AFCU21 | #PL2

LUE MYÖS!