Liverpoolin manageri Jürgen Klopp pyysi kannattajilta anteeksi joukkueensa hävittyä keskiviikkona 0-2 Evertonin vieraana Valioliigassa.

Kyseessä on ensimmäinen kerta 14 vuoteen, kun Liverpool häviää Merseysiden derbyn Evertonin stadionilla.

Keskiviikon tappio ei ollut isku ainoastaan Liverpoolin ylpeydelle, vaan myös joukkueen mestaruushaaveille.

Punapaidat ovat kolme pistettä perässä sarjakärki Arsenalia, kun kummallakin on neljä peliä jäljellä. Kärkikaksikon takana vaanii vielä Manchester City, joka on pisteen perässä Liverpoolia, mutta pelannut kaksi ottelua vähemmän.

– Yhteenvetona, se ei ollut tarpeeksi hyvä [esitys]. Pelasimme peliä, tai annoimme sen tapahtua, niin kuin Evertonin halusi, sanoi Klopp Guardianin mukaan

– He tekivät kaksi maalia erikoistilanteista. Ensimmäisen me jotenkin puolustimme kolme kertaa, mutta lopulta annoimme sen tarjottimella.

– Me loimme isoja paikkoja, muttemme tehneet maalia. Jokainen hukkaamamme paikka antoi Evertonille lisää momentumia. Toinenkaan jakso ei ollut tarpeeksi hyvä.

Klopp on nyt kohdannut Evertonin Liverpoolin managerina 19 ottelussa, joista hän on voittanut 11 ja hävinnyt vain kaksi. Ennen keskiviikkoa hän ei ollut koskaan hävinnyt peliä Goodison Parkilla.

– Tämä ei tietenkään ollut kaikkien aikojen inspiroivin esitys. Olen todella pahoillani ihmisten puolesta, olen todella pahoillani.

– Emme olleet ikinä ennen hävinneet täällä, ja se tuntuu erilaiselta. Pyydän sitä todella anteeksi. Se oli täysin tarpeetonta, mutta niin kävi.

B/R Football

@brfootball
Liverpool after winning the EFL Cup:

FA Cup:
➖ Knocked out in QFs by Man Utd

Europa League:
➖ 3-0 loss at Anfield vs. Atalanta
➖ Knocked out in QFs

Premier League:
➖ 1-1 draw vs. City
➖ 2-2 draw vs. Man Utd
➖ 1-0 loss at Anfield vs. Palace
➖ 2-0 loss vs. Everton

🫠

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!