Liverpoolin kapteeni Virgil van Dijk kyseenalaisti, haluavatko hänen joukkuekaverinsa voittaa Valioliigan, punapaitojen hävittyä keskiviikkona Evertonin vieraana 0-2.

Jarrad Branthwaiten ja Dominic Calvert Lewinin maalit toivat Evertonille ensimmäisen kotivoiton Merseysiden derbyssä sitten vuoden 2010.

Liverpoolille tulos oli taas yksi iso isku mestaruushaaveille. Se on kolme pistettä perässä sarjakärki Arsenalia, kun kummallakin on neljä peliä jäljellä. Kolmantena majaileva Manchester City on Liverpoolia pisteen perässä, mutta pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Van Dijk, 32, sanoi, että Liverpolilla ”ei ole mitään mahdollisuutta” voittaa mestaruutta, jos se ei korjaa asennettaan viimeisille kierroksille.

– Olen niin pettynyt, monella tapaa, kommentoi hollantilaistoppari Sky Sportsille.

– Mielestäni kaikkien on katsottava peiliin ja tarkasteltava omaa suoritustaan. Kaikkien on mietittävä, antoivatko he todella kaikkensa ja haluavatko he oikeasti voittaa liigan.

– Tietysti jatkamme taistelua, mutta jos pelaamme kuten tänään – emme voittaneet kaksinkamppailuja – niin meillä ei ole mitään mahdollisuutta voittaa mestaruutta.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔴 Van Dijk: “If we play like this, we’ve no chance to consider ourselves in the title race”.

“Everyone has to look in the mirror and look at their own performances if they really give everything and ask if they wanna win the league?!”, told Sky.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!