Mohamed Salah antoi tulisen vastauksen toimittajille, kun häneltä kysyttiin kuohuttaneesta riidastaan Jürgen Kloppin kanssa Liverpoolin ja West Hamin välisessä ottelussa. Klopp sen sijaan tarjosi oman näkemyksensä TV-kameroihin osuneesta tilanteesta pelin jälkeen.

Liverpoolin hiipuvat mestaruushaaveet kärsivät lauantaina uuden takaiskun, kun joukkue jäi 2-2-tasapeliin West Hamin vieraana.

Pelissä huomion varasti kuitenkin kiukkuinen sanaharkka Salahin ja Kloppin välillä, ennen kuin egyptiläinen pääsi astelemaan vaihdosta kentälle.

Salah oli pudotettu avauksesta, eikä 31-vuotias tähtihyökkääjä vaikuttanut kovinkaan tyytyväiseltä, kun häneltä kysyttiin välikohtauksesta ottelun jälkeen.

The Athleticin Liverpool-toimittaja James Pearcen mukaan Salah kieltäytyi kaikista haastattelupyynnöistä, mutta hänellä oli muutama suora sana sanottavana median suuntaan.

– Jos puhun tänään, tulee tulipalo, Salah latasi Pearcen mukaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

James Pearce

@JamesPearceLFC
Salah walks through the mixed zone, declines interview requests and says: “If I speak today there will be fire.”

Klopp ei sen sijaan voinut kieltäytyä vastaamasta kysymyksiin ottelun jälkeisessä TV-haastattelussa. Saksalaisluotsi piti puheensa kuitenkin lyhyenä ollessaan halukas rauhoittamaan tilanteen.

– Ei [en voi kertoa, mitä sanoimme toisillemme], Klopp sanoi TNT Sportille.

– Puhuimme jo pukuhuoneessa [tapauksesta]. Minun puolestani asia on sillä selvä.

Klopp lisäsi, että myös Salah näkee asian ratkaistuna.

– Kyllä, niin minusta ainakin tuntuu.

Klopp odotetusti vähätteli välikohtausta, mutta näky managerin ja tähtipelaajan välisestä riidasta harvoin on hyvä merkki.

Liverpool on nyt pisteen jäljessä Manchester Citystä – jolla on kaksi ottelua etumatkaa Kloppin miehistöön – sekä kaksi pistettä jäljessä kärkijoukkue Arsenalista – jolla on myös yksi ottelu etumatkaa.