Mohamed Salah ja Jürgen Klopp ajautuivat kiivaaseen väittelyyn, kun Liverpoolin tähtihyökkääjä valmistautui tulemaan kentälle West Hamia vastaan lauantain 2–2-tasapelissä Lontoon Olympiastadionilla.

Egyptiläinen oli Daily Mailin mukaan vaikuttanut jo ottelua edeltävien lämmittelyiden aikana ärtyneeltä. Hänen kiukkunsa kiehui kuitenkin yli, kun Klopp valmistautui tekemään triplavaihdon tuodakseen hänet kentälle 11 minuuttia ennen täyttä aikaa. West Ham oli juuri tasoittanut pelin 2–2:een.

TV-kameroihin osuneessa välikohtauksessa Klopp lähestyi aluksi Salahia ja sanoi tälle jotakin, joka sai 31-vuotiaan suunniltaan. Salah vastasi managerilleen heiluttamalla jatkuvasti käsiään, osoittamalla kenttää ja sitten taas Kloppia, joka ottanut askeleen taaemmas.

Salah jatkoi kuitenkin suunsoittoaan Kloppin suuntaan, ja lopetti tyytymättömyyden osoituksensa vasta, kun Darwin Nunez puuttui asiaan. Nunez, joka oli tulossa samaan aikaan vaihdosta kentälle, laski Salahin kädet ja yritti siirtää hänet poispäin rauhoittaakseen tilanteen.

Salah käveli vastentahtoisesti pois, kun Klopp – joka selvästi tiesi, että kaikki katseet olivat nyt kaksikon aiheuttamassa välikohtauksessa – kieltäytyi puuttumasta tilanteeseen. Klopp joutunee vastaamaan kysymyksiin hänen ja Salahin välisestä yhteenotosta kuitenkin ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

EuroFoot

@eurofootcom
🚨😳 Klopp and Salah arguing on the sideline before the Egyptian was subbed on vs West Ham.