Valioliigassa pelattiin sunnuntai-iltapäivänä kaksi ottelua.

Chelsea isännöi West Hamia paikalliskamppailussa ja neljännestä sijastaan tiukasti kiinni pitävä Aston Villa kohtasi Brightonin.

Aiemmin tällä viikolla vakuuttavasti Tottenhamin voittanut Chelsea päätti viikon maalijuhliin. Chelsea murskasi West Hamin 5-0. Tottenham-pelissä valioliigadebyyttinsä tehnyt Jimi Tauriainen oli sivussa sunnuntaisesta ottelusta loukkaantumisen vuoksi.

Chelsea pisti pelin pakettiin jo avausjaksolla. Cole Palmer vei isännät johtoon vartin pelin jälkeen. Palmer on viimeistellyt jo 21 valioliigamaalia tällä kaudella. Myös Conor Gallagher ja Noni Madueke onnistuivat maalinteossa ennen taukoa. Nicolas Jackson iski toisella jaksolla kaksi maalia West Hamin verkkoon.

Chelsea nousi voiton myötä sarjataulukossa seitsemänneksi. Chelsea on tasapisteissä ottelun vähemmän pelanneen Manchester Unitedin kanssa. Manchester United pelaa kierroksen oman ottelunsa maanantaina kohdatessaan Crystal Palacen.

Samaan aikaan toisaalla Brighton voitti Aston Villan 1-0. João Pedro iski ottelun ainokaisen 87. minuutilla.

LUE MYÖS