Liverpoolin kapteeni Virgil van Dijk sanoo, että hänen sopimustilanteestaan ei ole uutta kerrottavaa, mutta hän haluaa olla joukkueen siirtymävaiheessa mukana.

Punapaitojen monivuotinen manageri Jürgen Klopp on jättämässä seuran tämän kauden päätteeksi. Monet ovat pohtineet, miten saksalaisvalmentajan lähtö vaikuttaa Liverpoolin joukkueeseen ja etenkin niihin pelaajiin, joiden sopimukset vetelevät viimeisiään.

Van Dijkilla, 32, päättyy diili ensi kauden jälkeen, kuten myös Mohamed Salahilla ja Trent Alexander-Arnoldilla.

Hollantilaistoppari sanoo ymmärtävänsä, että Liverpoolilla on riittänyt hommaa Kloppin korvaajan etsimisessä. Lehtitietojen mukaan uudeksi käskyttäjäksi on tulossa Arne Slot Feyenoordista.

– Minulla ei ole mitään sanottavaa [uudesta sopimuksesta], koska ei ole mitään uutisia. Uskon, että seura on todella kiireinen uuden managerin löytämisessä, ja isoin huomio on siinä, sanoi van Dijk Athleticin mukaan.

– Olen todella onnellinen täällä. Rakastan tätä seuraa, ja se näkyy. Se on jo iso osa elämääni. Keskitymme nyt kahteen viimeiseen peliin, sitten seura keskittyy uuteen managerin ja sitten seuraa iso siirtymävaihe, jossa minä olen mukana.

– Kun kausi on ohi ja meillä on uutisia kerrottavaksi, keskitymme siihen, mitä seuraavaksi tapahtuu. Mutta se on fakta, että muutoksia tulee tapahtumaan paljon, ja siitä tulee mielenkiintoista. Minä olen täällä ollakseni osa sitä ja odotan sitä innolla.

– Olen kapteeni, joten haluan auttaa. Tulen auttamaan ja minun pitäisikin auttaa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔴🇳🇱 Van Dijk: “New deal? No news on that, the club is busy now. But I am very happy here, I love the club and you can see that as well”.

“There will be a big transition and I am part of that”, van Dijk says.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!