Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag vakuuttaa, että hän on yhä oikea valmentaja joukkueen peräsimeen.

United kärsi maanantaina nöyryyttävän 0-4-tappion Crystal Palacen vieraana. Manchesterilaiset ovat Valioliigassa vasta kahdeksantena, kun kolme kierrosta on enää jäljellä.

Manchester United on päästänyt tällä kaudella peräti 81 maalia, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Viimeksi Unitedin puolustus on vuotanut yhtä pahasti kaudella 1976-77.

Ten Hagin mukaan jo Palacen ensimmäisessä maalissa kävi ilmi, että hänen joukkueensa ei ollut tehtäviensä tasalla.

– Sellaista maalia ei pitäisi tapahtua, koska me annamme todella selkeät ohjeet, miten meidän puolustaa niissä tilanteissa. He (pelaajat) eivät tuoneet sitä kentälle. Meidät murskattiin, sanoi hollantilaisluotsi Sky Sportsin mukaan.

– On täysin selvää, että tämä on alisuoriutumista. Emme toimineet niin kuin halusimme, eikä se riitä. Olemme hyvin pettyneitä. Kannattajamme olivat takanamme ja meidän olisi pitänyt jatkaa taistelua, kuten fanimme tekivät.

– Aina on syitä, kaikki näkevät takalinjamme – meillä on valtavia ongelmia, sanoi ten Hag loukkaantumisiin viitaten.

– Loppujen lopuksi meidän pitää elää sen kanssa ja meidän olisi pitänyt pystyä parempaan.

Manchester Unitedin huonot otteet ovat johtaneet spekulaatioihin ten Hagin tulevaisuudesta. Seuran uusi osaomistaja INEOS on ryhtynyt uudistamaan urheilujohtoa rutkasti ja useita valmentajia on huhuttu uudeksi manageriksi.

Ten Hagilta kysyttiin, uskooko hän olevansa oikea valmentaja tehtävään.

– Ehdottomasti. Jos oikeat pelaajat ovat käytettävissä, meillä on hyvä joukkue. Meiltä puuttuu lähes koko takalinja, ja silloin meillä on ongelmia.

– Jatkan taistelua. Valmistelin joukkueen parhaalla mahdollisella tavalla. Se ei riittänyt ja minun on otettava siitä vastuu, mutta löydän energiaa ja valmistelen heidät sunnuntain peliin.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
📉 Man United have conceded 𝟖𝟏 𝐠𝐨𝐚𝐥𝐬, the highest total in club’s history since 1976-77 🔴🤯

For the first time in history, Manchester United have lost 13 games in a single Premier League season.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!