Manchester Unitedin ex-hyökkääjä Michael Owen uskoo, että seuran tulisi harkita potkuja manageri Erik ten Hagille jo nyt.

Ten Hagin tulevaisuudesta on puhuttu paljon, koska Unitedin uusi osaomistaja on ryhtynyt uudistamaan seuran urheilujohtoa ja manchesterilaisten kausi uhkaa päättyä isoon pettymykseen.

United pelaa kuun lopussa FA Cupin loppuottelussa Manchester Cityä vastaan, mutta joukkueen viime aikojen vire ei herätä kannattajissa suurta luottamusta finaalia ajatellen.

Maanantaina Manchester United pelasi yhden kauden heikoimmista otteluistaan, kun se hävisi Crystal Palacen vieraana 0-4 Valioliigassa.

Huono vire saattaa vielä koitua Unitedin ensi kauden europelien kohtaloksi. Se on Valioliigassa vasta kahdeksantena, kun sarjapelejä on jäljellä enää kolme kappaletta. FA Cupistakin voi Eurooppaan päästä, mutta Owenin mukaan United joutuu vielä Cityn suupalaksi tätä menoa.

– Olen jo pitkään sanonut, että ten Hag ei ole oikea mies tehtävään. Olen sanonut sitä iät ja ajat. Hän ei yksinkertaisesti voi valmentaa joukkuetta ensi kaudella, sanoi Owen Premier League Productionsin haastattelussa.

– Pistää melkein miettimään… Heillä on cupin finaali ja muutama tärkeä peli tulossa, jotka voivat ratkaista sen, pelaavatko he ensi kaudella Euroopassa vai eivät.

– Jossain vaiheessa on tehtävä päätös. Manchester City tekee heistä selvää, Arsenal murskaa heidät Old Traffordilla, Newcastle luultavasti voittaa heidät, enkä edes luota heihin Brightonin vieraana. He eivät välttämättä saa loppukaudesta mitään irti, jos he pelaavat noin.

– Mietin vain, kun nyt on niin paljon pelissä… Vaikka kyse on vain neljästä pelistä, seurajohdon on ehkä yritettävä tehdä jotain tässä ja nyt, ja sen on oltava melko radikaali.

Optus Sport

@OptusSport
Michael Owen launches into a total evisceration of Manchester United and it's an all-timer 😳

On Erik ten Hag. Their upcoming fixtures. What happens next. It's must listen.

Watch 📲 watchoptus.tv/HLS-CRYMUN-PL24

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!