Ange Postecoglou toivoo Tottenhamin kannattajien tukevan omaa seuraansa Valioliigan mestaruustaistelun tilanteesta huolimatta. Spursin voitto tiistaina Manchester Citystä parantaisi pohjoislontoolaisten paikallisvihollisen Arsenalin mestaruussaumoja.

Arsenal johtaa Cityä pisteellä yhden ottelun enemmän pelanneena. Manchesterilaisten pistemenetys pitäisi seuran Valioliigan kärkipaikalla sunnuntain päätöskierrokselle.

– Jos katsoo sosiaalista mediaa, 99 prosenttia heistä haluaa Spursin häviävän Man Citylle. Älkää vaan sanoko, että tämä on teidän ajatusmaailmanne, Postecoglou kommentoi maanantaina lehdistötilaisuudessa.

– Jos se on näin, te tarvitsette terapiaa. Ymmärrän että on kyse kilpailusuhteesta, mutta että haluta oman joukkueen häviävän.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
⚪️ Postecoglou: "If you're going by social media, 99% of them will want Spurs to lose vs Man City… but please don't tell me that's your world”.

“If it is, you need counselling”.

“I understand rivalry but I'll never understand anyone wanting their own team to lose”.

Tottenham isännöi Manchester Cityä tiistaina kello 22:00 alkavassa ottelussa. Spurs on sarjataulukossa viidentenä neljä pistettä Aston Villaa perässä.

LUE MYÖS!