Adam Lallana jättää Brightonin. Neljävuotinen jakso seurassa päättyy perhesyistä.

Brighton-luotsi Roberto De Zerbi olisi halunnut Lallanan, 36, jatkavan joukkueessa. Seura vahvisti luottomiehensä lähdön maanantaina.

Lallana pelaa viimeiset ottelunsa Brightonissa tällä viikolla. Lokit kohtaa kotiottleuissa Chelsean ja Manchester United.

Lallana on elänyt Brightonissa erillään vaimostaan ja kolmesta lapsestaan. Perhe on asunut Bournemouthissa kahden- ja puolen tunnin ajomatkan päässä.

– Jätän Brightonin kauden päättyessä. Se oli raskas päätös. Se tuntui vain nyt ajankohdalta oikealta. Olen neuvotellut viimeiset pari kuukautta asiasta Roberton kanssa, Lallana kommentoi Brightonin tiedotteessa.

– Olen kuitenkin ollut erossa perheestäni neljä vuotta ja nyt on oikea aika. Suurin tekijä päätöksessäni on se, että lapseni tarvitsevat minua. He ovat siinä iässä, että minun täytyy olla enemmän läsnä.

– Olen ollut itsekäs koko urani ajan. Vaimoni ja lapseni on täytynyt vain hyväksyä päätökseni. Olen nyt elämässäni ja urallani tilanteessa, jossa minun täytyy laittaa heidät etusijalle.

Lallana siirtyi Brightoniin ilmaiseksi vuonna 2020 kuuden Liverpool-vuoden jälkeen. Keskikenttäpelaaja on pelannut yhteensä 103 ottelua seurassa.

Lallana edusti myös Southamptonia vuosina 2006-2014.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
Thank you, Adam. 💙🤍 The midfielder will leave Albion at the end of the season. 🤝

LUE MYÖS!