Valioliigakausi päättyy viikonloppuna.

Manchester City ja Arsenal taistelevat edelleen mestaruudesta. Arsenal johtaa Valioliigaa pisteen erolla ottelun vähemmän pelanneeseen Manchester Cityyn.

Arsenalin paikallisvastustaja ja suurin vihollinen Tottenham isännöi Manchester Cityä tiistai-iltana ja voi laittaa mestaruustaistelun asetelmat toden teolla uuteen uskoon. Tottenham tarvitsee ottelusta voiton taistellakseen paikasta Mestarien liigaan.

Mittavalla urallaan 165 valioliigaottelua pelannut Troy Deeney on kyllästynyt Manchester Cityn mestaruusputkeen. Manchester City on voittanut kolme viimeisintä mestaruutta ja on kiinni neljännessä peräkkäisessä mestaruudessa, jos se kaataa Tottenhamin Lontoossa.

– Jalkapallokannattajana haluan jonkun toisen voittavan mestaruuden. Tämä alkaa käydä tylsäksi. Haluamme nähdä Manchester Cityn, Arsenalin, Liverpoolin, Chelsean, Manchester Unitedin ja toivottavasti myös Tottenhamin taistelevan mestaruudesta kauden loppuun saakka.

– Haluaisin istua alas ja miettiä, mikä joukkue voittaa mestaruuden ennemmin kuin tietää, että Manchester City voittaa mestaruuden vuodesta toiseen. Tämä tuntuu ajan tuhlaukselta, Deeney totesi Sunille.

Arsenal ja Tottenham ovat pitkäaikaisia kilpakumppaneita, mutta siitä huolimatta Deeney toivoo Tottenhamin haluavan auttaa Arsenalin mestaruuteen.

– Tottenhamin pitäisi haluta auttaa Arsenalia voittamaan mestaruuden ottamalla tuloksen Manchester Citystä. Se antaisi Tottenhamille ja kaikille muillekin toivoa siitä, että hekin voivat onnistua siinä joskus, Deeney viittasi mestaruuden voittamiseen.

LUE MYÖS