Manchester City ja Arsenal taistelevat Valioliigan mestaruudesta. 

Arsenal johtaa Valioliigaa pisteen erolla ottelun vähemmän pelanneeseen Manchester Cityyn. Manchester City kohtaa illalla Tottenhamin ja on käytännössä pakkovoiton edessä. Valioliigakauden päätöskierros pelataan viikonloppuna.

Manchester City on dominoinut Valioliigaa jo vuosien ajan. Se on voittanut mestaruuden kolmesti peräkkäin. Viimeisen kuuden kauden aikana Manchester City on juhlinut mestaruutta peräti viidesti.

Michael Owen muistutti Premier League Productionsin haastattelussa, ettei Arsenalilla ole välttämättä varaa hävitä mestaruutta. Manchester City on niin laadukas joukkue, että se voittanee mestaruuden myös tulevina vuosina.

– Jos Arsenal ei voita tällä kaudella mestaruutta, niin he katsovat taaksepäin ja huomaavat Liverpoolin olleen samassa tilanteessa miltei kymmenen vuoden ajan. On päivänselvää, että Manchester City on loistava joukkue. On kuitenkin uskomatonta, että Liverpool on voittanut vain yhden mestaruuden viimeisen kymmenen vuoden aikana. Arsenal voi tulevaisuudessa sanoa samaa.

Owen kokee Arsenalin ansaitsevan mestaruuden hienon kauden jälkeen.

– Arsenal ansaitsee Valioliigan mestaruuden tällä kaudella, kun otetaan huomioon, miten he ovat pelanneet. He olisivat voittaneet tuolla pistemäärällä mestaruuden viime vuosina. He voivat päästä 89 pisteeseen, ja sillä pistemäärällä pitäisi voittaa mestaruus. On varmasti vaikea hyväksyä sitä, että on olemassa toinenkin loistava joukkue, mutta taistelu ei ole vielä ohi.

LUE MYÖS