Manchester United sijoittui Valioliigassa vasta kahdeksanneksi. 

Manchester United ei pelaa ensi kaudella eurokentillä, jos se ei onnistu voittamaan Manchester Cityä FA Cupin finaalissa. Finaali pelataan lauantaina.

Manchester Unitedin maalivahti André Onana kävi The Overlapin haastattelussa.

Manchester United kohtasi päättyneellä sarjakaudella peräti 660 laukausta. Niistä 58 löysi tiensä Manchester Unitedin maaliin. Vastustajat onnistuivat laukomaan enemmän vain Sheffield Unitedia vastaan, joka jäi selväksi sarjajumboksi. 

– Maksamme siitä hintaa. Kaikki on väliaikaista. Viime kaudella joukkue ei kohdannut näin paljon laukauksia ja olen sataprosenttisen varma, ettemme kohtaa tuollaista määrää ensi kaudella. Tämä jalkapalloa. Kyse on hetkistä. Olemme kokeneet loukkaantumiskriisin ja menetimme tärkeitä pelaajiamme, mutta se ei ole tietenkään tekosyy, Onana muistutti.

Maalivahdin mukaan on tärkeä tiedostaa, että tällä hetkellä muut joukkueet tekevät parempaa työtä kuin Manchester United.

– Tämä on ollut meille huono kausi. Meidän on pysyttävä positiivisina. Tiedän, että kaikki menee vielä hyvin. Jos ei tällä kaudella, niin ensi kaudella sitten. Muut joukkueet tekevät asioita meitä paremmin. Meidän on oltava rehellisiä ja tiedostettava se.

LUE MYÖS