Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag uskoo, että hyökkääjä Marcus Rashford voi käyttää EM-kisajoukkueen ulkopuolelle jäämistä motivaationa.

Rashford, 26, on pitkään lukeutunut Englannin vakiopelaajiin, mutta maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate jätti hänet sivuun alustavasta EM-joukkueestaan.

Tällä kaudella Rashford on auttamattomasti ollut saman paikan kilpailijoitaan perässä niin tehoissa kuin peliesityksissä. Hän on pelannut 42 ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan osumaa, mikä on peräti 22 maalia vähemmän kuin vuosi sitten.

Manchester United pelaa lauantaina kauden päätöspelissään FA Cupin finaalissa Manchester Cityä vastaan. Ten Hag toivoo, että Rashford on tulistunut ja haluaa näyttää kaikille, mitä hän osaa.

– Sellaista tämä ura on. Siinä on ylä- ja alamäkiä, joten heikkoja hetkiä voi käyttää myös polttoaineena. Sen minä näen harjoituksissa, kommentoi ten Hag.

– Hän tulee olemaan todella motivoitunut. Hän on erittäin lahjakas ja hänellä on jo iso ura. Olen varma, että hän pääsee tästä yli ja tekee vielä enemmän maaleja.

BBC Sport

@BBCSport
Erik ten Hag says Marcus Rashford will use the disappointment from being left out of England's Euro 2024 squad to fuel him 🔥

#BBCFootball

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!