Pep Guardiola uskoo Jack Grealishin palaavan tasolleen ensi kaudella. Manchester Cityn tähtipelaaja kärsi tällä kaudella suurista vaikeuksista.

– Hän tulee vielä takaisin. Hänellä on ollut tällä kaudella vaikeuksia ja Jeremy on ottanut uskomattoman askeleen eteenpäin, kuten viime peleissä ollaan nähty. Jack tulee kuitenkin palaamaan viime kauden tasolle. Olen varma siitä, Guardiola kommentoi lehdistölle.

Grealish, 28, pelasi Cityn viimeisessä viidessä valioliigaottelussa vain yhteensä 10 minuuttia. Laituri oli myös käyttämätön vaihtomies lauantain FA Cupin 1-2-tappioon päättyneessä finaalissa Manchester Unitedia vastaan.

Jeremy Dokun kanssa peliajasta kilpaillut Grealish valittiin vaikeuksistaan huolimatta Englannin EM-kisojen esimiehistöön. Varma lippu Gareth Southgaten miehistössä ei kuitenkaan vielä ole.

Grealish teki tällä kaudella yhteensä 20 valioliigaotteluun vain kaksi maalia.

LUE MYÖS!