Nordin Amrabat on oikaissut sanomisiaan Casemiron poissaolosta toukokuun FA Cupin finaalissa. Entinen valioliigahyökkääjä kommentoi puolustaneensa vastauksellaan pikkuveljeään Sofyan Amrabatia, joka pelasi brasilialaisen paikalla keskikentällä Manchester Unitedin kokoonpanossa Manchester Cityä vastaan.

Casemiro, 32, puuttui kokoonpanosta, kun Man United löi derbyfinaalissa Man Cityn 2-1-lukemin toukokuun viimeisenä lauantaina Wembleyllä. Erik ten Hag perusteli tuolloin, ettei kokenut keskikenttäpelaaja ollut 100-prosenttisessa kunnossa.

Watfordia Valioliigassa 44 ottelussa edustanut Amrabat kommentoi antamassaan Z Selectin TV-haastattelussa, että Casemiro ei olisi ollut loukkaantunut vaan poisjättäytyminen oli brasilialaisen oma valinta. Marokkolaislaituri tarkensi nyt sanojensa todellisen merkityksen.

Amrabat uskoo veljensä Sofyanin ansainneen paikkansa finaalin kokoonpanossa omilla ansioillaan.

– Tänään TV-haastattelussa väitettiin, että veljeni pelasi FA Cupin finaalissa vain toisen pelaajan loukkaantumisen vuoksi. Vastaukseni siihen oli puhdasta spekulaatiota ja ainoa pyrkimykseni oli puolustaa veljeäni, joka oli kentällä oman työnsä ja meriittiensä ansiosta. Sanani vedettiin irti kontekstista, Amrabat kirjoitti X-tilillään.

– Tarkoitukseni ei ollut sanoa mitään pahaa ja se ajatus, että toinen pelaaja valitsi olla pelaamatta on väärin. Minä en tiedä mitä sinä päivänä tapahtui, joten jatketaan tästä eteenpäin.

Nordin Amrabat

@NAmrabat53
Today during an interview on television it was suggested that my brother only played in the cup final due to an injury to another player. My response to this was pure speculation and my only motivation was to defend my brother who was on the field due to his own merit and hard…

LUE MYÖS!