Englannin A-maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate ei valinnut Harry Maguirea lopulliseen EM-kisajoukkueeseen.

Pohjevamman kanssa kamppaillut Maguire ei lopulta päässyt pelikuntoon. 

Toppari sai lihasvamman kuukausi sitten. Aluksi Maguiren piti palata pelikentille FA Cupin finaaliin mennessä, mutta Erik ten Hagin mukaan kuntoutuminen ei sujunut odotusten mukaisesti.

Maguire kertoi sosiaalisessa mediassa olevansa hyvin pettynyt tilanteeseensa.

– Olen hyvin pettynyt siihen, ettei minua valittu Englannin kisajoukkueeseen. Parhaista yrityksistäni huolimatta en ole onnistunut kuntoutumaan pohjevammastani. Kenties pistin kroppani liian koville yrittäessäni kuntoutua päästäkseni kisoihin. Olen todella pettynyt.

– Minulle Englannin edustaminen on suurin mahdollinen kunnia, ja se merkitsee minulle kaikkea. Jos en voi auttaa joukkuetta pelaajana, niin sitten kannustan heitä. Pojat, voittakaa kisat. Nyt palaan Manchester Unitedin lääkäritiimin tarkkailtavaksi voidakseni valmistautua ensi kauteen.

Katso Southgaten nimeämä lopullinen kisajoukkue täältä.

LUE MYÖS