Erik ten Hag on turhautunut siihen, ettei Manchester United ole vieläkään ilmoittanut hänelle, jatkaako luotsi pestissään ensi kaudella, kertoo Telegraph.

Ten Hagin sopimus Manchester Unitedin kanssa kattaa vielä ensi kauden. Seurajohto ei ole kuitenkaan toistaiseksi tehnyt lopullista päätöstä siitä, jatkaako ten Hag tehtävässään.

Telegraphin mukaan ten Hag on hyvin tietoinen siitä, että Manchester Unitedin osaomistaja ja INEOS-yrityksensä kanssa seuran urheilupuolesta vastaava Sir Jim Ratcliffe on keskustellut muiden valmentajien kanssa.

Ratcliffe on neuvotellut muun muassa Thomas Tuchelin ja Mauricio Pochettinon kanssa, mutta Telegraphin mukaan kumpikaan ei siirry Manchester Unitedin peräsimeen.

Manchester Unitedilta puuttuu selvä ykkösvaihtoehto ten Hagin korvaajaksi, ja sen myötä hollantilaisluotsin jäämistä joukkueen päävalmentajaksi pidetään hyvin mahdollisena.

Ten Hag pelkää Manchester Unitedin jäävän ratkaisemattoman valmentajatilanteen vuoksi alakynteen kesän siirtomarkkinoilla. Ten Hag kritisoi Manchester Unitedin hitautta siirtomarkkinoilla jo viime kesänä ja pelkää, että nykyinen seurajohto käyttäytyy lopulta samalla tavalla markkinoilla kuin edellinenkin.

LUE MYÖS