Ivan Toney saattaa jättää Brentfordin kesän siirtoikkunassa.

TalkSPORT:n saamien tietojen mukaan Brentford on pudottanut kärjelle asettamaansa siirtosummaa. Aluksi Brentford vaati Toneysta noin 80 miljoonaa puntaa, eli 95 miljoonaa euroa. Lähteen mukaan pyyntihinta on pudonnut noin 70 miljoonaan euroon.

Toney palasi tammikuussa pelikentille pitkän pelikieltonsa jälkeen. 

Englannin EM-kisajoukkueeseen valittu hyökkääjä teki alussa paljon maaleja, mutta sittemmin tahti hyytyi. Toney viimeisteli kevätkauden aikana 17 otteluun neljä maalia, joista kaikki syntyi ensimmäiseen viiteen peliin.

Toney kertoi EM-kisojen alla olevansa valmis suureen siirtoon kesän siirtoikkunassa. 

Toney on aiemminkin tehnyt hyvin selväksi, ettei siirto astetta suurempiin ympyröihin suinkaan haittaisi hyökkääjää.

LUE MYÖS