Hollannin EM-kisajoukkueeseen lopulta valittu Joshua Zirkzee jättänee Bolognan kesän siirtoikkunassa.

Zirkzee, 23, pelasi nappikauden ja iski 11 maalia Serie A:ssa, kun Bologna sijoittui sensaatiomaisesti neljänneksi. Bologna pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa, mutta menettänee silti hyökkäyspään ykköstähtensä.

Athleticin saamien tietojen mukaan Manchester United on kiinnostunut Zirkzeestä. Manchester United etsii uutta hyökkääjää kesän siirtoikkunassa. Manchester Unitedin tavoite on hankkia hyökkääjä, joka on ominaisuuksiltaan ja vahvuuksiltaan erilainen kuin Rasmus Højlund.

Sky Sport Italian mukaan AC Milan on valmis maksamaan Zirkzeen Bologna-sopimuksessa olevan 40 miljoonan euron ulosostopykälän, mutta siirto saattaa silti kariutua. Zirkzeen edustajat nimittäin vaativat noin 15 miljoonan euron allekirjoitusbonuksia, eikä AC Milan aio suostua agenttien vaatimuksiin.

Zirkzeen sopimus Bolognan kanssa päättyy kesällä 2026. Bologna maksoi Zirkzeestä noin 8,5 miljoonaa euroa Bayern Münchenille kesällä 2022.

LUE MYÖS