Everton on saanut puolustajastaan Ben Godfreysta kaksi tarjousta ulkomailta, kertovat BBC ja Athletic.

Ranskalainen Lyon on tarjonnut hänestä 15 miljoonaa euroa ja italialainen Atalanta 10 miljoonaa euroa. Athleticin mukaan Everton haluaisi puolustajastaan noin 18 miljoonan euron korvauksen.

Godfrey, 26, siirtyi Evertoniin kesällä 2020 Norwichista 27.5 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut Toffeesin riveissä 93 ottelua, joista 15 oli viime kaudella.

Evertonin ja Godfreyn sopimus päättyy ensi kesänä, mutta seura luopuu hänestä ennemmin vuoden kuluttua ilmaiseksi kuin myy hänet nyt alihintaan.

Eurooppa-liigan mestaruuden voittanut Atalanta oli jo tammikuussa Godfreyn perässä ja teki hänestä tuolloin vajaan 12 miljoonan euron tarjouksen.

Everton on ollut siirtoikkunan alkumetreillä aktiivinen – jo senkin takia, että seura haluaa välttää rikkomasta Valioliigan taloussääntöjä.

Toffees on hankkinut ensi kaudeksi keskikenttäpelaaja Tim Iroegbunamin Aston Villasta ja lainannut laituri Jack Harrisonin Leedsistä. Lehtitietojen mukaan seuraava hankinta on hyökkääjä Iliman Ndiaye Marseillesta.

Yhdeksi mahdolliseksi lähtijäksi on huhuttu hyökkääjä Dominic Calvert-Lewinia, joka oli Newcastlen kiikarissa, mutta neuvottelut lopetettiin Evertonin hintapyynnön takia.

BBC Sport Merseyside

@bbcmerseysport
🇫🇷 French club, Lyon, have made a £12.7m bid for #EFC defender Ben Godfrey

📰 Read more ⤵️

✍️ | @ShamoonHafez

#️⃣ #TotalSport

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS