Manchester Cityn keskikenttäpelaajan Kevin de Bruynen mukaan on ”vaikea sanoa”, miltä hänen tulevaisuutensa seurassa näyttää.

De Bruynen, 33, ja Cityn sopimusta on enää vuosi jäljellä, ja häntä on viety huhuissa Yhdysvaltoihin ja Saudi-Arabiaan.

Belgialaistähti sanoi EM-kisojen lehdistötilaisuudessa, että hän odottaa keskusteluja Cityn kanssa palattuaan turnauksesta.

– Olen lukenut paljon otsikoita [siirtohuhuistani], mutten ole puhunut kellekään, kommentoi de Bruyne Athleticin mukaan.

– Toivottavasti pystyn jatkamaan [pelaamista] vielä muutaman vuoden. Kaikki tietävät, että minulla on vielä vuosi sopimusta Cityn kanssa, enkä ole puhunut kenellekään vielä. Oletan, että keskustelemme Cityn kanssa tulevina kuukausina.

– Jos emme, niin minun on suunnattava katseeni muualle. Mutta on vaikea sanoa, mitä tulee tapahtumaan. Minun kesäni tulee olemaan hiljainen. Nautin lomastani ja sitten palaan Cityyn.

De Bruyne sanoi hiljattain Saudi-Arabiasta kysyttäessä, että hänen iässään pitää olla avoin ajatukselle Lähi-itään siirtymisestä, koska puhutaan niin isoista summista. Tuoreessa lehdistötilaisuudessa belgialaistaituri sanoi, että hän ei uransa loppuvaiheessa enää kerrytä vaurautta itselleen, vaan läheisilleen.

– Minulla on enemmän kuin tarpeeksi rahaa. Tiedän sen tarpeeksi hyvin. Jos minulle myöhemmin tarjotaan pöyristyttävää summaa, se ei ole minua varten.

– Se on koko perheelleni, ystävilleni, lapsilleni, lastenlapsilleni, lasteni naapureille.

LUE MYÖS