West Hamilla ei ole aikomustakaan päästää keskikenttäpelaajaansa Lucas Paquetáa lainalle Flamengoon, kertoo Athletic.

Brassitaituri olisi kiinnostunut palaamaan kasvattajaseuraansa, mutta Hammers ei halua päästää tähtipelaajaansa pois.

Paquetán, 26, niskassa painaa Englannin jalkapalloliiton (FA) syyte vedonlyöntisääntöjen rikkomisesta. FA syytti häntä toukokuussa tahallisten keltaisten korttien ottamisesta vedonlyöntitarkoituksessa. Väitetyt tapaukset sattuivat neljässä Valioliigan ottelussa vuosina 2022-2023.

Brassipelaajaa odottaa merkittävä pelikielto, jos hänet todetaan syylliseksi. BBC:n mukaan mahdolliset rangaistukset vaihtelevat kuudesta kuukaudesta elinikäiseen pelikieltoon.

Syytteestä huolimatta Paquetá on saanut jatkaa toistaiseksi pelaamista, ja hän on parhaillaan edustamassa Brasiliaa Copa Américassa.

Paquetá on kiistänyt kaikki syytökset ja hän on pyytänyt FA:lta lisäaikaa vastata niihin.

Brassimedian mukaan Flamengo uskoo, että Paquetá voisi hyötyä väliaikaisesta jaksosta kotimaassaan sillä välin, kun hänen tapaustaan käsitellään Englannissa.

Sekä West Ham ovat Flamengo ovat tietoisia Paquetán mahdollisesta rangaistuksesta, ja siksi molemmat ovat varovaisia siirtoneuvotteluissa.

Paquetá oli ennen vedonlyöntisyytösten julkistamista vahvasti Manchester Cityn kiikarissa, ja siirto Valioliiga-mestarin riveihin olisi tuonut Hammersin kassaan merkittävän summan.

West Ham on puolustanut julkisesti Paquetáa vedonlyöntisyytöksiltä, mutta on yhä mahdollista, että seuran kallis hankinta määrätään pitkään, mahdollisesti elinikäiseen, pelikieltoon. Siksi Hammers ei halua luopua tähtipelaajastaan väliaikaisesti, jos Brasiliasta palaisikin pelikelvoton pelaaja.

Samasta syystä Flamengo on ainoastaan lainadiilin perässä. Brassiseuran pitäisi luultavasti rikkoa siirtoennätyksensä hankkiakseen kasvattinsa pysyvästi takaisin, mutta pelikiellon uhka olisi yhä olemassa.

Jos FA määrää Paquetán pelikieltoon, panna laajennetaan hyvin todennäköisesti maailmanlaajuiseksi.

LUE MYÖS