Arsenal on ollut Manchester Cityn suurin kilpakumppani Valioliigassa kahden vuoden ajan. 

Kummallakin kerralla Manchester City on onnistunut lopulta voittamaan mestaruuden. Toissa kaudella mestaruus tuli viiden pisteen erolla ja päättyneellä kaudella ero enää oli kaksi pistettä.

Arsenalin kapteeni Martin Ødegaard tiedostaa, että joukkueen on parannettava peliään voidakseen lopulta voittaa kauan odotetun Valioliigan mestaruuden. Arsenalin edellisestä mestaruudesta on vierähtänyt 20 vuotta.

– Viime kausi oli hyvä, mutta se ei ollut riittävän hyvä, jotta olisimme voittaneet mestaruuden. Tulemme takaisin entistä motivoituneimpina ja nälkäisempinä. Puskemme toisiamme entistä enemmän eteenpäin voittaaksemme mestaruuden. Luvassa on iso kausi.

– Yksi suurimmista vahvuuksistamme on se, miten yhtenäinen joukkue olemme. Tässä seurassa teemme kaiken yhdessä. Se on avainasemassa. Tietenkin haluamme kehittyä, jotta voimme voittaa pokaaleja, mutta viime kausikin oli hyvä. Teimme historiaa. Kyse on pienistä marginaaleista ja yksityiskohdista. Voimme parantaa, Ødegaard vakuutti CBS:lle.

Valioliigakausi käynnistyy elokuun puolivälissä.

LUE MYÖS