L’Équipe: Juventuksen keskikenttäpelaaja myynnissä – pelaaja haluaisi siirtyä Evertoniin

© Kuva: Getty Images

Juventus on valmis myymään Adrien Rabiotin ensi kesänä eteenpäin, ja pelaaja on ranskalaislehti L’Équipen mukaan halukas siirtymään Evertoniin.

Rabiot, joka jätti viime kesänä PSG:n hänen sopimuksensa umpeuduttua, on kärsinyt hankalasta debyyttikaudesta Juventuksen riveissä. Ranskalaispelaaja on aloittanut vain 11 peliä Serie A:ssa, eikä torinolaisseura ole ollut kovin tyytyväinen ranskalaispelaajan esityksiin.

Lehden mukaan Juventus on jo yrittänyt kaupata Rabiotia useampaan seuraan vaihtokaupan toivossa. Toiminta ei kuitenkaan ole miellyttänyt entisen PSG-pelaajan edustajia, joiden mielestä pelaajan omia toiveita ei olla otettu lainkaan huomioon.

Rabiot toivisi itse siirtyvän takaisin Carlo Ancelottin alaisuuteen, jos Juventus hänet päättäisi myydä. Italialaisvalmentaja oli se henkilö, joka antoi Rabiotille hänen ensimmäisen näyttöpaikkansa PSG:ssä pelaajan ollessa vielä 17-vuotias. Rabiotin mielestä Everton-manageri voisi olla oikea mies auttamaan häntä uuteen nousuun hänen urallaan.

Liverpoolilaisseuralla voi kuitenkin olla ongelmia maksaa Ranskan maajoukkuepelaajan suurta 7,5 miljoonan euron vuosipalkkaa. Evertonilla ei myöskään ole yhtäkään pelaajaa, joka kiinnostaisi Juventusta.

Juventus on yrittänyt lisätä Rabiotia sen vaihtotarjouksiin Chelsean Jorginhosta, Manchester Unitedin Paul Pogbasta ja Barcelonan Arthurista, lehti lisää.