Lähde: Kovapalkkaista kohupelaajaa valmistaudutaan tarjoamaan Man Unitedille – myyjän ja ostajan tilanteet muistuttavat toisiaan

© Kuva: Getty Images

Juventuksen ja Manchester Unitedin tilanteet ovat samankaltaisia. Molempien joukkueiden puolustus toimii, ja viimeisellä kolmanneksella on riittävästi tulivoimaa minkä tahansa joukkueen haastamiseen. Keskikentältä profiilinimiä kuitenkin uupuu.

Helpotusta on haettu.

Koko kesän on Juventus liehitellen tavoitellut Paul Pogban, 28, suosiota, mutta näyttää siltä, että se joutuu ehkä tyytymään Donny van de Beekiin, 24, koska torinolaisseuralla ei ole PSG:hen tai Real Madridiin verrattavia varoja käytössään.

Il Sussidiarion mukaan Juventus on valmistautunut tarjoamaan Unitedille vaihdossa Adrien Rabiotia.

Rabiot ei yltänyt viime kaudella parhaimpaansa. Toisinaan hän pelasi mukiinmenevästi, mutta suurimman osan kaudesta hänen suorituksensa olivat varsin sisällyksettömiä verrattuna hänen 260 tuhannen euron viikkopalkkaansa.

”Vanhassa rouvassa” ainoastaan Cristiano Ronaldo, 36, ja Matthjis de Ligt, 21, kirjautuvat verkkopankkiin leveämmät hymyt huulillaan.

Van de Beek taas siirtyi Unitediin viime kesänä. Hän ei ole kuitenkaan onnistunut löytämään tietään Punaisten paholaisten avausvaljakkoon.

Rabiot on Ranskan joukkueen runkomiehiä. Vuoden 2021 aikana hän edusti kotimaataan kahdeksassa ottelussa.

Välillä saintmauricelaissyntyinen Rabiot joutui Les Bleus’n ringin ulkopuolelle, koska hän pöyhkeästi kieltäytyi olemasta varapelaaja Venäjän MM-kilpailuissa. Hänen lähtönsä PSG:stä vuonna 2019 oli myös värikkäiden selkkausten sävyttämä, ja kuluvan kesän EM-kilpailuissa hänen äitinsä haukkui kovaan ääneen Pogbaa sekä Kylian Mbappéa.

Jalkapallokirjoittaja Zach Lowy esitti Twitterissä kesäkuussa, että Rabiot ”puhuu paljon roskaa sellaiseksi ihmiseksi, joka ei ole kovin hyvä” tässä lajissa.