Arsenalin hyökkääjätaituri: Näin Unai Emery eroaa Arsène Wengeristä

© Kuva: Getty Images

Alexandre Lacazette uskoo Unai Emeryn eroavan managerina Arsène Wengeristä. Kesällä ranskalaislegendan korvannut Emery on johdattamassa Arsenalin takaisin Mestarien liigaan.

Tykkimiehet on varmasti neljän parhaan joukossa voittaessaan jokaisen viidestä jäljellä olevasta ottelustaan. Joukkueella on jo enemmän pisteitä kuin Wengerin alaisuudessa viime kaudella.

– Eroja on paljon. Teemme taktisesti enemmän töitä ja katsomme myös enemmän videoita. Valmentaja puhuu eri tavalla kuin Wenger. Valmentajia on kuitenkin hankala verrata, heillä on jokaisella omat tapansa valmentaa joukkuetta, Lacazette arvioi Soccer Saturday -ohjelmassa.

– Uskon meidän parantaneen joka kuukausi. Kehitymme koko ajan. Valmentajan yksi tavoite oli päästää vähemmän maaleja. Vaikka olemmekin päästäneet tällä kaudella paljon, hän on halunnut meidän pitävän nollat. Teimme sen ja haluamme tehdä sen uudelleen.

– Kaikki on nyt meidän käsissämme. Jos voitamme jokaisen ottelun, menemme Mestarien liigaan. Haluamme Mestarien liigaan, joten meidän täytyy tehdä parhaamme otteluissa päästäksemme sinne.

Lähde: Sky Sports

Kertoimet ottelulleArsenal - Everton23.02.2020