Lionel Messi puolusti Brightonin pelaajaa joukkuekaverien pilkalta – ”Älkää kutsuko häntä sillä nimellä!”

© Kuva: Getty Images

Brightonin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Alexis Mac Allister on isänsä tavoin päässyt pelaamaan Argentiinan historian suurimpien pelaajien kanssa.

Puolustajana pelannut Carlos Mac Allister, 53, jakoi aikanaan pukukopin Diego Maradonan kanssa Boca Juniorsissa ja Argentiinan maajoukkuessa. Hänen jälkikasvunsa taas on ollut maajoukkuetehtävissä muuan Lionel Messin, kuusinkertaisen Ballon d’Or -voittajan kanssa.

Mac Allisteria, 23, on verrattu pelityyliltään Paris Saint-Germainin supertähteen, joskin he esittelevät taitojaan täysin eri näyttämöillä. Monien mielestä Messi, 34, ja Mac Allister ovat toistensa kaksoisolentoja myös ulkonäkönsä puolesta.

Brightonin argentiinalaistaituri kertoi Athleticin haastattelussa, että hän ei meinannut saada sanaa suustaan, kun tapasi Messin ensimmäistä kertaa.

– Olin punainen, täysin punainen. En halunnut edes tervehtiä häntä.

– Olin todella hermostunut jo pelkästään siitä, että tapaan yhden maailman parhaista pelaajista, mutta se oli tietysti fantastista.

– En tule ikinä unohtamaan sitä. Se oli taianomaista, kun isäni pelasi Maradonan kanssa ja minä harjoittelin Lionel Messin kanssa. Olemme todella ylpeitä siitä.

– Harjoittelin hänen kanssa Argentiinan maajoukkueessa, mutta emme ole pelanneet yhdessä. Se oli fantastista. Hän oli harjoituksissa samanlainen kuin otteluissa. Sitä on vaikea uskoa.

Mac Allisterin mukaan Messi puolusti häntä maajoukkuekomennuksella, kun muut Argentiinan pelaajat kiusasivat häntä punertavasta tukasta.

– Muistan, kun kaikki sanoivat minua Coloksi, joka tarkoittaa punatukkaista Argentiinassa. En pitänyt siitä, ja hän (Messi) sanoi sen joukkuekavereillemme. ”Hän ei pidä siitä, että häntä sanotaan Coloksi, joten älkää kutsuko häntä sillä nimellä!”

Tulevissa MM-karsintaotteluissa Mac Allisteria ja Messiä ei nähdä yhdessä, sillä Mac Allister antoi positiivisen tuloksen koronatestissä ja Messi toipuu vielä omasta koronatartunnastaan.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.