Lehti: Jättifloppi Alexis Sánchez on lähdössä ilmaiseksi – Man United säästää valtavan potin chileläisen palkoissa

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin kaikkien aikojen floppihankinnaksi tituleerattu Alexis Sánchez on siirtymässä lähipäivinä pysyvästi Internazionaleen, kertoo The Telegraph.

Chilen maajoukkuetähti Sánchez, 31, liittyi Unitediin tammikuussa 2018 Arsenalista vaihtokaupassa, jossa Henrikh Mkhitarjan siirtyi toiseen suuntaan. Hän ei kuitenkaan missään vaiheessa ole päässyt kunnolla vauhtiin Manchesterissa.

Sánchez on pelannut Unitedin paidassa 45 ottelua tehden niissä yhteensä viisi maalia ja syöttäen yhdeksän.

Hän siirtyi Interiin viime kesänä lainasopimuksella, joka on päättymässä muutaman päivän päästä. Italiassa Sánchezin vanhasta vireestä on nähty vilauksia varsinkin kauden toisella puoliskolla. Hän on pelannut Interissä 29 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä neljä maalia ja syöttänyt kymmenen.

Sánchez valittiin Arsenalissa kahdesti seuran vuoden pelaajaksi. Kuva: Getty Images

Sánchezin ja Manchester Unitedin sopimusta on jäljellä hieman alle kaksi vuotta, mutta tuo diili ollaan Telegraphin mukaan purkamassa. Näin ollen Sánchezista ei tarvitse pulittaa siirtokorvausta.

Unitedin on maksettava Sánchezille korvaus sopimuksen purkamisesta, mutta tuo summa ei ole vielä tiedossa.

Manchesterilaiset säästävät kuitenkin pitkän pennin, kun chileläistähti poistuu seuran palkkalistoilta. Sánchezin viikkopalkka Unitedissa on Telegraphin mukaan noin 616 000 euroa. Tuo summa sisältää muhkean peruspalkan lisäksi muun muassa korvauksen hänen kuvaoikeuksistaan. Vajaan kahden vuoden aikana Sánchez ehtisi tienata Unitedissa vielä noin 60,5 miljoonaa euroa.