Liverpoolin maalivahti Alisson kertoi rangaistuspotkun torjumisestaan Chelsea-kamppailussa, sekä ylisti joukkuetoveriaan: ”Hän oli monsteri!”

© Kuva: Getty Images

Liverpool kaatoi sunnuntaina Valioliigan huippukamppailussa Chelsean lukemin 2-0. Stamford Bridgellä pelattu kamppailu sai uuden käänteen avausjakson loppupuolella, kun Chelsea-toppari Andreas Christensen näki punaista korttia.

Toisella jaksolla Liverpool iski kahdesti, eikä kotijoukkue enää tästä toipunut. Lontoolaiset pääsivät yrittämään vielä lopussa kavennusosumaa rangaistuspilkulta, mutta Alisson torjui Jorginhon yrityksen.

Omintakeisesta tyylistään rangaistupotkuissa tunnettu italialainen ei ollut vielä epäonnistunut Chelsean paidassa rangaistupotkusta Valioliigassa ennen sunnuntaita.

– Olen todella iloinen, sillä Valioliigassa tämä oli kolmas yritykseni torjua rangaistuspotku ja Community Shieldissä hävisimme rankkareilla. Kun et torju rangaistuspotkuja maalivahtina, ajattelet, että jotain voisi tehdä toisin, Alisson totesi Liverpoolin verkkosivuilla.

– Pitää vain jatkaa eteenpäin, ja harjoitella kovaa. Teimme niin yhdessä John Achterbergin ja Jack Robinsonin (maalivahtivalmentajien) kanssa. Myös videotiimi auttoi paljon, brasilialaisvahti jatkoi.

Alissonin maanmies Fabinho, joka tunnetaan puolustavana keskikenttäpelaajana, pelasi ottelussa topparina. Alisson ylisti joukkuetoverinsa suoritusta todella paljon kamppailun jälkeen.

– Hän oli monsteri! Uskomatonta, mutta sitä minä häneltä myös odotin. Jos se on jollekin yllätys, niin ihmettelen. Hän on huippupelaaja. Hän voi pelata millä paikalla vain. Hän on todella fiksu pelaaja, Alisson totesi.

Lähde: Goal


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.