Ex-hyökkääjä myöntää joutuneensa googlettamaan Liverpoolin joukkuetovereidensa nimet: ”Keitäs muita siellä olikaan?”

© Kuva: Getty Images

Andy Carroll myöntää joutuneensa taannoin etsimään Googlesta Liverpoolin joukkuetovereidensa nimiä. 30-vuotias hyökkääjä palasi kesän siirtoikkunassa Newcastleen jätettyään West Hamin.

Carroll jätti kasvattajaseuransa viimeksi tammikuussa 2011 siirryttyään Anfieldille. Nuorempana englantilainen ei seurannut lajia suuremmin, joten uusissa seuratovereissa riitti tutustumista.

– Kun olin täällä (Newcastlessa), menin aina kotiin ja pelleilin kavereideni kanssa. Pelasin jalkapalloa, menin ulos tai jotain, mutta en koskaan seurannut jalkapalloa, Carroll myönsi Newcastlen verkkosivuilla.

– Saatoin tulla perjantaina tai lauantaiaamuna kysymään, keitä vastaan pelaamme. Tein kovasti töitä harjoituskeskuksessa ja tunsin taktiikat, mutta en tiennyt ennen tapaamisia keitä vastaan pelaisimme, ellen kysyisi sitä joltakin.

– Kun olin helikopterissa matkalla Liverpooliin, olin vain, että tiedän Stevie G:n ja Jamie Carragherin. Keitäs muita siellä olikaan? Agenttini kehoitti silloin katsomaan Googlesta tietoa muusta joukkueesta.

– Se tuntuu pahalta, koska kyseessä olivat Liverpoolin pelaajat. Kyse ei ollut epäkunnioituksesta. En vain seurannut jalkapalloa, joten en tiennyt.

Lähde: Sky Sports